Mijn naam is Claudia, van Check Claudia.

Mijn passie is ondernemen. Sinds ik met die verantwoordelijkheid, vrijheid en uitdagingen in aanraking ben gekomen, is mijn leven veranderd. Hoezo? Dat zal ik vertellen. Niets voelt beter om je eigen drijfveer te zijn. Iets voor jezelf op te bouwen met al zijn voor- en tegens. Nee niet tegens… uitdagingen.

Je leert anders te kijken, te denken en te handelen. En dat voelt goed! Het geeft energie, vleugels en de motivatie om anderen de helpende hand te bieden. Te coachen, te regelen en te ontzorgen. Ik ben persoonlijk voorstander om de dingen te doen waar je goed in bent. En hier ben ik goed in.

Ik pas de jarenlange ervaring toe die ik verworven heb tijdens mijn (werk) leven…. ( werk uit handen nemen, facility management, samenwerken), het organiseren van grootse evenementen maar ook met de hands-on mentaliteit om die dingen te doen die er ook bij horen zoals voorbereidingen, opbouwen, afbouwen en alles netjes achter laten alsof we niet geweest zijn. Niets is mij te gek… ik ga graag met mensen om en ben zowel een team player als een zelfstandige professional. De juiste mix dus.